ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Klasický mosazný lustr 0001 béžový Kuchnia (Solar)

Kuchyňský mosazný lustr na 1 žárovku. Svítidla jsou tvořena dominantním skleněným stínidlem, s mosazným lemem po obvodu. Stínidlo lustru je skleněné, béžové. Lustr je zavěšen na řetězu s několika ozdobnými prvky. Stylový a elegantní lustr, do svítidla je vhodné použít LED žárovku Použití: mosazný lustr do jídelny, kuchyně

4 606,- Kč vč. DPH

3 807,- Kč bez DPH

Dostupnost 14 dnů
  • Výrobce Solar
  • Kód zboží: so0001bez

Popis produktu Klasický mosazný lustr 0001 béžový Kuchnia (Solar)

Kuchyňský mosazný lustr na jednu žárovku. Svítidla jsou tvořena dominantním skleněným stínidlem, s mosazným lemem po obvodu. Stínidlo lustru je skleněné, béžové. Lustr je zavěšen na řetězu s několika ozdobnými prvky. Stylový a elegantní lustr, do svítidla je vhodné použít LED žárovku. Použití: mosazný lustr do jídelny, kuchyně.

Série třiceti kuchyňských mosazných lustrů na jednu žárovku. Velice obsáhlá série lustrů do kuchyně, svítidla jsou tvořena dominantním skleněným stínidlem, většinou s mosazným lemem po obvodu. U většiny lustrů je možný výběr z několika barev stínidel. Svítidla jsou zavěšeny na řetězech nebo tyčce s ozdobnými prvky. Stylové a elegantní lustry, do svítidel je vhodné použít LED žárovky.

Použití: mosazné lustry do jídelny, kuchyně.